Kontynuacja przebojów kasowych "Szybcy i wściekli".
Idąc śladami swoich poprzedników, film “Szybcy i wściekli: Tokio Drift" prezentuje najnowszy rozdział w cieszącej się niezwykłą popularnością serii, która do tej pory przyniosła na całym świecie wpływy w wysokości ponad 443 milionów dolarów. Opuszczając amerykańskie ulice, udajemy się do postmodernistycznego Tokyo, gdzie puls bije szybciej, a zawrotne wyścigi przyprawiają o zawrót głowy i przyspieszone bicie serca.
"Szybcy i wściekli: Tokio Drift" to historia Seana Boswella, który zawsze był outsiderem. Ten typ samotnika, wyobcowanego zarówno w domu rodzinnym, jak i poza nim, odnajduje związek z obojętnym mu otaczającym światem jedynie poprzez nielegalne wyścigi samochodów, które dodatkowo nie przysporzyły mu popularności wśród lokalnych przedstawicieli władzy. Po jednej z kolejnych kraks, chcąc uniknąć kary więzienia, Sean zostaje ‘oddelegowany z kraju’, wysłany do Tokio, gdzie przychodzi mu dzielić niewielkie mieszkanie w zapuszczonej dzielnicy miasta z pracującym dla wojska, szorstkim ojcem
Lucas Black:Shaun Boswell
Bow Wow:Twinkie
Brian Tee:D.K.
Nikki Griffin:Cindy
Sung Kang:Han
Jason J. Tobin:Earl
Nathalie Kelley:Neela
A mi się podobała każda częsc tej trylogi
Filmy po porstu super, piękne stuningowane bryki, szybka jazda
Do tego drifty jak w grze
Filmie coś się dzieje więc nie ma co się nudzić
9/10
dla amatorów tuningu najlepszy film o tej tematyce.
_________________ Najlepsza 3------2008
1.Death Sentence
2.No Country for Old Men
3.The Game Plan
------------------------------
http://www.filmomaniak.org/viewtopic.php?t=347 Zapoznaj się!
Może nie jestem amatorem tuningu, ale te bryki są kosmiczne Zabardzo nie zastanawiałem się nad walorami fabuły czy grą aktorów, na pierwszym planie były autka
Zdecydowanie najsłabsza część trylogii. Twórcy mogli sobie darować po dwóch pierwszych częściach, które trzymały wysoki poziom. Tokio Drift jest mialkie i nijakie, i wcale nie pomaga temu filmowi zmiana otoczenia z amerykańskiego na japońskie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum