Podstępne siły ciemności pod wodzą tajemniczego Impertora pragną zawładnąć ziemią. Aby tego dokonać, muszą zwycięzyć w 10 kolejnych turniejach Mortal Kombat. Wygrali już 9.....
Johnny Cage - Linden Ashby
Liu Kang - Robin Shou
Sonya - Bridgette Wilson
Kano - Trevor Goddard
Kitana - Talisa Soto
Rayden - Christopher Lambert
Shang Tsung - Cary-Hiroyuki Tagawa
Goro - głos: Gregory Paul Martin
Scorpion - Chris Casamassa
Sub-Zero - François Petit
Reptile - Keith Cooke
Na tym filmie byłem w kinie i pamiętam, że było zaj..... . Bardzo mi się podobało, ale nastąpne części jak dla mnie są słabe. Jeżli ktos nie widział, to polecam ! 10/10
No fakt ten film ma swój klimat no i ta fajna muza w tle,efektowne sceny walki,ogólnie fajowy.ocena 4/6
_________________ Najlepsza 3------2008
1.Death Sentence
2.No Country for Old Men
3.The Game Plan
------------------------------
http://www.filmomaniak.org/viewtopic.php?t=347 Zapoznaj się!
Film bardzo mi się podobał kiedy ostatnio go widziałem byłem jeszcze dzieciakiem ale dobrze większość pamiętam, i do dziś czasami słucham przerobionego motywu muzycznego z tego filmu.
Pamiętam że nawet był serial o mortal kombat.
Oglądałem go z otwartą gębą (i to nie raz) a chyba wszystko to za sprawą tego ,że w dzieciństwie wychowywałem się na tej grze (oh ile to kasy zamiast na słodycze poszło na żetony )
ze swojego gatunku + rocznik = 9/10
no i muzyka.... miodzio
Wysłany: 2008-02-09, 16:48
OH kurcze... jestem w kropce. Jak oglądałem jakoś niedawno to pomyślałem "ŻAL!!". ale jak sobie przypomnę to jak się nim podniecałem jeszcze parę lat temu to... no nie wiem co powiedzieć. ogólnie uważam, że film jest na chwilę obecną beznadziejny, ale chyba zawsze z chęcią obejrzę. ot, paradoks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum