Data premiery: 2008-02-15 (Polska), 2008-02-14 (Świat)
Reżyseria: Doug Liman
Scenariusz: David S. Goyer, Jim Uhls i Simon Kinberg
Zdjęcia: Barry Peterson
Muzyka: John Powell
Jest to opowieść o 17-letnim chłopaku (Thomas Sturridge), posiadającym zdolność teleportacji, którą z początku wykorzystuje aby uciec z domu, niestety wpada na pomysł aby użyć swoich umiejętności w napadach na banki, wtedy to zaczyna ścigać go agent NSA (Jackson).
Hayden Christensen
Samuel L. Jackson
Jamie Bell
Teresa Palmer
Max Thieriot
Katie Boland
Diane Lane
Sean Baek
AnnaSophia Robb
Michael Rooker
Rachel Bilson
Teddy Dunn
Barbara Garrick
Meredith Henderson
Tom Hulce
_________________ Najlepsza 3------2008
1.Death Sentence
2.No Country for Old Men
3.The Game Plan
------------------------------
http://www.filmomaniak.org/viewtopic.php?t=347 Zapoznaj się!
Wysłany: 2008-02-19, 02:46
z zapowiedzi wydaje się dobry. widziałem poza tym pierwsze 15 minut już, nie moge powiedzieć skad, wiedzcie tylko, ze nie mam wcale kontaktów w wytwórniach filmowych i zapowiada się świetnie. nie poznałem Haydena a to juz plus dla filmu. nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak on zagra w czymś innym niż star wars.
po co piszecie takie teksty "zapowiada sie niezle...moze byc dobry... widzialem trailer..."
daj mi najwieksza szmire, zrobie z niego 2min. zajwke z najlepszych momentow i tez napiszecie ze zapowiada sie extra ?
obejrzysz napisz czy podobalo sie albo ze ze szajs a tak to bicie piany...wchodzac na taki portal oczekuje opinii o filmie a nie oceny po urywkach...
'Filmik jest fajny Z tego co widać na urywkach...' -smieszne
daj mi najwieksza szmire, zrobie z niego 2min. zajwke z najlepszych momentow i tez napiszecie ze zapowiada sie extra ?
Dokładnie też widziałem sporo przereklamowanych filmów,z zapowiedzi wyglądały na super,a później okazywało się,że wszystkie akcje ujęte były w trailerze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum