Wysłany: 2008-02-12, 12:51 Jak Ci się podoba forum?
Forum się rozrasta,mamy już ponad 1000 zarejestrowanych użytkowników,więc pora na pierwsze podsumowania,wypowiadajcie się czy czy się Wam podoba czy może byście coś zmienili,czekamy na Wasze opinie i uwagi,pozdrawiam
Fajna atmosfera, fajne forum, użytkowników przybywa, jesteśmy w google coraz wyżej...ale małe -ale- przydałoby sie więcej postujących użytkowników(ale na to wpływu raczej nie mamy)
Ale w końcu jesteśmy dopiero miesiąc z czasem rozwiniemy skrzydła do końca
_________________ Najlepsza 3------2008
1.Death Sentence
2.No Country for Old Men
3.The Game Plan
------------------------------
http://www.filmomaniak.org/viewtopic.php?t=347 Zapoznaj się!
Jeszcze nawet nie ma miesiąca, a tu takie efekty Sporo tematów ( nie tylko o fimach ) , masa postów ciekaw jestem, co będzie za pół roku? Todopiero się będzie działo
Forum jest bardzo dobre, o tematyce filmowej w takim stylu nie widziałem jeszcze forum, bardzo dobry pomysł. W końcu jakieś porządne miejsce gdzie można wyrazić swoją opinie na temat danego filmu itp. Z designem to nie przesadzajcie, najważniejsza jest czytelność.
Odświerzę trochę temat,doszło ponad 500 użytkowników,niech się wypowiedzą (starsi również ) jak się widzi forum,co się podoba,a co można jeszcze poprawić,zapraszam do dyskusji oraz do głosowania
A oto kilka moich zdań na ten temat. Za powtarzalność wyrazów przepraszam ;>
1. Dla mnie nazwa Forum nie pasuje (Filmomaniak) ;>> ponieważ jest za dużo innych Tematów niż tylko o Filmach.
2. Opisy i zdjęcia Filmów niestety kopiowane z innych stron ;<
3. Jestem przekonany, że kiedy ktoś szuka jakiegoś Filmu to nie wchodzi na stronę Filmomaniak.org tylko wpisuje w google.pl tytuł filmu a następnie wchodzi na Filmweb
4. Coraz mniej aktywnych użytkowników. A może mi się wydaje. Ja filmami się nie interesuje dużo dlatego przesiaduje cały czas w sporcie a tam widzę tylko waldirame, Dedka i od czasu do czasu kogoś jeszcze zauważę :>
I to są moje Uwagi na temat Forum.
Natomiast dla mnie zaletą tego forum jest to że mogę spędzić miło czas w Dziale sport
Już nawet nie wchodzę na onet.pl żeby popatrzeć co nowego tylko siedzę na tutaj bo zawsze coś nowego się znajdzie i to chyba tylko tyle dlatego że przesiaduję tak jak już mówiłem w dziale sport
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum